O NAS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

mama-in-stella

Sem Martina, ustanoviteljica spletne trgovine Pri mamici, svetovalka za nošenje otrok in tudi mamica za polni delovni čas. Moj osnovni poklic je farmacevtka v lekarni, toda sedaj se v večji meri ukvarjam z alternativno medicino in homeopatijo, katero tudi študiram na Homeopatski fakulteti v Pragi. Z nošenjem otrok sem se začela ukvarjati, ko se mi je Maja 2015 rodila moja majhna punčka Stella. Takrat se je moje življenje spreobrnilo. Zaljubila sem se vanjo na prvi pogled in zdaj že vem kaj je moj smisel življenja.

Stella je bila že od rojstva zelo zahteven otrok. Imela je težave s spanjem, stalno se je hotela nositi v naročju in predvsem se ni marala voziti se v vozičku. Najini vsakodnevni sprehodi so izgledali tako, da sva prevozile 500 metrov od doma v vozičku in nato se je Stella odločila, da se ne želi več voziti. Če je nisem takoj vzela ven, je začela vpiti tako, da so se vsi ozirali za nama, v smislu kakšna mama dopušča takšen jok. Rajši sem jo vzela v naročje in ostanek poti peljala voziček pred seboj. Stella je bila zadovoljna, jaz pa ne. Imela sem že vsega dovolj in začela sem se zanimati za nošenje otrok v trakovih in nosilkah. Tako sem si nekega lepega dne poleti 2015 kupila svoj prvi tkan trak. Stella je bila zadovoljna in jaz še bolj. Končno sva začele obe uživati na sprehodih. Trak sva uporabljale praktično cele dneve. Naenkrat sem imela veliko časa. Končno sem imela proste roke in sem doma tudi kaj naredila. Ampak kaj je bilo najbolj pomembno, je bilo to, da sva se znebile tega neskončnega uspavanja, ki je včasih trajalo tudi po 2 uri in več. V traku je tako lepo sama zaspala. Obe sva se zaljubile v nošenje in iz Stelle je postala najbolj pridna in zadovoljna dojenčica.

Zaradi teh razlogov sem se odločila, da se hočem z nošenjem otrok ukvarjati ne samo doma, ampak ga tudi razširiti do podzavesti drugih mamic. Mislim,da naraven kontakt med otrokom in mamico igra ogromno vlogo pri razvoju te neskončno lepe zveze polne ljubezni in medsebojnega razumevanje.

Tako se je rodla ideja ustanoviti spletno trgovino, v kateri bo vse, kar je potrebno za nošenje otrok in še kup ostalih produktov, brez katerih jaz kot mamica, ne bi mogla biti.

Upam, da boste s trgovino zadovoljni in da boste enostavno našli to, kar trenutno iščete, od produktov do informacij ali samo nasvetov.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte na info@primamici.si ali telefonsko številko: 068 660 233

                                                                                                                                                                                                                                                                                             jaz-in-stella-na-ladji

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.