PLAČILO IN DOSTAVA

MOŽNOSTI PLAČILA:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU: Če ste izbrali možnost plačila po predračunu, po zaključku nakupa dobite na vaš email naslov vse podatke o računu in navodila kako plačati račun. Račun mora biti poravnan do 3 delovnih dni od naročila v tem času so za vas vsi izdelki rezervirani. Po 3 dneh se bo vaše naročilo avtomatsko izbrisalo in izdelki so prestavljeni nazaj v prodajo . Če želite, da je vaše naročilo odposlano v najkrajšem možnem času, prosimo pošljite nam potrdilo o plačilu na info@primamici.si
  • PLAČILO PO POVZETJU: Zaračunavamo strošek 1,50€ za plačilo po povzetju, tudi če je poštnina brezplačna
  • PLAČILO na PayPal

DOSTAVA PO SLOVENIJI

  • Kupljeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije.
  • Za dostavo skrbi Pošta Slovenije.
  • Za blago na zalogi velja:

Naročila sprejeta do 13h so oddana še isti delovni dan, dostava je naslednji delovni dan.
Naročila sprejeta po 13h in naročila sprejeta ob vikendih so oddana naslednji delovni dan, dostava je naslednji delovni dan od oddane pošiljke na naslov plačnika.

  • Če blaga ni na zalogi, je uporabnik o tem obveščen pred zaključkom nakupa, kot tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku za dobavo.
  • Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 69,99 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,90 EUR ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila (+1,50€ v primeru da je izbrano plačilo po povzetju). Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti nad 69,99 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni (v primeru izbire plačila po povzetju zaračunavamo strošek +1,50€). Dostava naročil se vrši preko Pošte Slovenije.

DOSTAVA NA HRVAŠKO

Za dostavo na Hrvaško znašajo stroški pakiranja in dostave 6,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila).

Za naročila nad 70,00 EUR je dostava BREZPLAČNA!!!

DOSTAVA V DRUGE DRŽAVE

Za dostavo v druge države je potrebno predhodno obvestilo o dostavi v drugo državo. Stroški pakiranja in dostave bodo individualno preračunani.